Biopharma Co., Ltd'nin ötesinde.

Kolajen, Kondroitin Sülfat, Hyaluronik asit, Glukozamin

Ana sayfa
Ürünler
Hakkımızda
Fabrika turu
Kalite kontrol
Bize ulaşın
Teklif isteği
Şirket haberleri
Ana sayfa ÜrünlerHyaluronik asit tozu

Fermantasyon Kökeni'nden% 90 Saflıkta Kozmetik Sınıf Hyaluronik Asit Tozu

Fermantasyon Kökeni'nden% 90 Saflıkta Kozmetik Sınıf Hyaluronik Asit Tozu

    • Cosmetic Grade Hyaluronic Acid Powder With 90% Purity From Fermentation Origin
  • Cosmetic Grade Hyaluronic Acid Powder With 90% Purity From Fermentation Origin

    Ürün ayrıntıları:

    Menşe yeri: Çin
    Marka adı: BBP
    Sertifika: ISO9001, US FDA Registration
    Model numarası: BBP-HA-02

    Ödeme & teslimat koşulları:

    Min sipariş miktarı: Pazarlık
    Fiyat: Negotiable
    Ambalaj bilgileri: 1KG / torba, daha sonra bir Fiber Tambur içine 10 torba koydu.
    Teslim süresi: PO Miktarına bağlı olarak
    Ödeme koşulları: T/T
    Yetenek temini: 2MT / ay
    İletişim
    Detaylı ürün tanımı
    Ürün adı: Hiyalüronik asit Köken: Fermantasyon kökenli
    Saflık: >90% CAS No: 9067-32-7
    Kalite standardı: In-house Standart Sınıf: kozmetik dereceli
    Çözünürlük: Suya iyi çözünürlük Uygulama: Cilt bakımı, Ortak Bakım
    Vurgulamak:

    sodium hyaluronate powder

    ,

    hyaluronic acid bulk powder

    Fermantasyon Kökenli% 90 Saflıkta Kozmetik Sınıf Hyaluronik Asit

    Biyofarmasötik kullanımdan öte, kozmetik uygulamalar için% 90 saflıkta Hyaluronik asit. Hiyalüronik asit, bakterilerden fermantasyon işlemi ile üretilir. Kozmetik ürünlerinde hyaluronik asitin fonksiyonları cildi nemlendirir ve hasarlı cildin onarılmasını kolaylaştırır.

    Hyaluronik asit, disakkaridin (D-glukuronik asit ve N-asetilglukozamin) temel yapısından oluşan bir glikosaminoglikandır. Hyaluronik asit, bağ dokusu, epitelyal doku ve sinir dokusunda yaygın olarak bulunur. Çoğu glikosaminoglikandan farklı olarak hiyalüronik asit kükürt içermez ve yüksek kilolu cisimler yerine hücre zarlarında oluşur.


    Hyaluronik asit özellikleri

    Malzeme adı Hyaluronik asit kozmetik derecesi
    Malzemenin kökeni Fermantasyon kökenli
    Renk ve görünüm Beyaz toz
    Kalite standardı ev standardında
    Malzemenin saflığı >% 90
    Nemli içerik ≤10% (2 saat için 105 °)
    Moleküler ağırlık 1000 000 Dalton civarında
    Kütle yoğunluğu Bulk kütle yoğunluğu olarak 0.35 g / ml
    Çözünürlük Suya mükemmel çözünürlük
    Uygulama Kozmetik ürünler, Cilt bakımı
    Raf ömrü Üretim tarihinden itibaren 2 yıl
    Paketleme İç ambalaj: Mühürlü Folyo çanta, 1 KG / Çanta, 5 KG / Çanta
    Dış ambalaj: 10 kg / Fiber davul, 27drumlar / palet


    Kozmetik ürünlerinde hyaluronik asitin işlevleri nelerdir?
    Hiyalüronik asit, insan vücudundaki içsel bileşenlerden biridir. Bir yetişkinin yaklaşık 15 gram hiyalüronik asit içerdiği tahmin edilmektedir. Oynamanın en önemli işlevi su tutmadır. Yaş arttıkça hiyalüronik asit içeriği azalır. 20 yaşındaki bir kişide hyaluronik asidin göreceli içeriği 100'e ayarlanırsa, o zaman 30, 50 ve 60 yaşlarında, bu sayı sırasıyla 65, 45 ve 25'e düşer. Cilt de pürüzleşir ve kırışıklıklar ortaya çıkar.

    1. Kırışıklığı çıkarın.

    Enjekte edilebilir hiyalüronik asit, 2003 yılında cilt kırışıklıklarının giderilmesi için ABD Gıda ve İlaç Dairesi (FDA) tarafından onaylandı. Bunu basitçe söylemek gerekirse, savaşmak istediğim bir yer yapmak istiyorum ve çabuk çalışacak. Daha da etkileyici olan, hiyaluronik asidin iyi biyo-uyumluluğa sahip bir insan vücudu bileşeni olmasıdır. Vücut içine enjekte edilen hiyaluronik asit, yavaş yavaş orijinal hiyaluronik asit ile karışacak ve daha sonra her biri 6 ay ila 1 yıl boyunca yavaş yavaş metabolize olacak.

    2. Hyalüronik asitin nemlendirici özellikleri de topikal cilt bakım ürünlerinde çok sayıda uygulamaya yol açmıştır. Hyaluronik asit güçlü bir su emilimine sahip olduğundan, cildin nemi hapsetmesine yardımcı olur.


    Sodyum Hyaluronatın Özellikleri

    EŞYALAR KONTROL SINIRI TEST METODU
    Görünüm Beyaz veya benzer beyaz toz visua
    Moleküler ağırlık ≥2,0 x 10 5 HPLC
    Sodyum hiyalüronat analizi > T90% UV Yöntemi
    Kurutma kaybı % 10'dan az EP 2.2.32
    Glukuronik asit ≥44% UV Yöntemi
    PH (% 1 H20 çözeltisi) 6,0-7,5 EP2.2.3
    Ağır metal NMT15PPM EP2.4.8
    Kurşun (Pb) ≤5ppm ICP-OES
    Arsenik (As) ≤3ppm ICP-OES
    Kadmiyum (Cd) ≤1ppm ICP-OES
    Cıva (Hg) ≤1ppm ICP-OES
    Protein ≤0.1% EP
    Şeffaflık (% 0,1 çözüm) ≥98.5% Şirket içi yöntem
    Toplam canlı aerobik sayımı <1000CFU / g EP 2.6.12
    Maya ve kalıp <100CFU / g EP 2.6.12
    zehirlenmeye neden olan mikrop 10g’de negatif EP 2.6.12
    E. Coli 1g’de negatif EP 2.6.12
    Staphylococcus Aureus 1 g içinde negatif EP 2.6.12
    Parçacık boyutu % 100 ile 80 mesh arasında Şirket içi yöntem


    Neden Beyond Biopharma tarafından tedarik edilen Hyaluronik asit seçilmelidir?
    1. Bizim üretici uzun yıllar hyaluronik asit üretiminde specilzed. Hyaluronik asit sektöründe profesyoneliz.

    2. Bizim üretici Hyaluronik asit Çin GMP sertifikası vardır. Ürün GMP kalite yönetim sistemi altında GMP atölyesinde üretilmektedir. Kalite garantilidir.

    3. Farklı uygulamalar için farklı hyaluronik asit derecesine sahibiz: Sodyum hiyalüronatın normal moleküler ağırlığı yaklaşık 1 milyon Daltondur. Ancak, 0,5 milyon, 0,1 milyon gibi küçük moleküler ağırlıklı sodyum hiyalüronat ve hatta 0.1 milyondan daha küçük miktarlarda tedarik edebiliriz.

    Örnekler hakkında politika:
    1. Free örnekleri miktarı: biz test amacıyla 50 gram hyaluronik asit ücretsiz örnekleri sağlayabilir. Daha fazlasını istiyorsanız lütfen örnekleri ödeyin.

    2. Navlun ücreti: Biz genellikle örnekleri DHL ile göndeririz. DHL hesabınız varsa, lütfen bize bildirin, DHL hesabınız üzerinden göndereceğiz.

    İletişim bilgileri
    Beyond Biopharma Co.,Ltd.

    İlgili kişi: Eric Lee

    Tel: +8613636378924

    Sorgunuzu doğrudan bize gönderin
    Diğer ürünler